Blog

Escobarvip

Türkiye’nin en iyi ifşa sitesi olan escobarvip yeniden siz değerli kullanıcılara an itibari ile açılmıştır. Sizlere sunuculan vip ifşalar sadece Türkiye’de ki kaşar kızlardan değil ayrıca bütün dünyamızda ki Seksi kızların içeriklerini de paylaşacaktır. Uzun bir ayrılıktan sonra yeniden sizlerle birlikte olduğumuz için içimiz çok rahat ve çok mutluyuz. Şükürler olsun ki sizlere yeniden kavuştuk. Peki sizler ile ilgilemediğimiz süreçte neler yaptık?

Türk İfşa Arşivi

Tabii ki ana sitemiz olan, escobarvip.com kapatıldıktan sonra, o zaman ki mailimiz olan: [email protected] adlı mail adresimiz hala aktifti. Ve siz değerli takipçilerimiz bize içerik göndermeye devam ettiniz. Bizler de sitemizin kapalı olduğu dönemde onların hepsini bir arşiv yaptık ve sizler ile yeniden paylaşmak için böyle bir web sitesi açma kararı aldık. Eski günlere dönmek gerçekten çok güzel. Umarım sizler de bizleri özlemişsinizdir, tek temennimiz bu.

Açıklama Borçluyuz.

Peki neden herşeyi kapatıp gittik? Herşeyden önce siz değerli ve saygın takipçilerimize birkaç açıklama borçluyuz.. Yaşadığımız psikolojik ve sağlık problemlerimden dolayı tüm siteleri kapatma kararı aldım. Ve tam 2 yıl sonra yeni bir domain ile sizlerin karşısındayız. Sizleri gerçekten çok özledik.

Tekrar söylemek istiyoruz, bu web sitesinde kesinlikle 18 yaş altı insanların içerikleri yüklenmiyor. Bunu siz değerli takipçilerimiz biliyorsunuz ama bizi yeni tanıyan insanlar hakkımızda kötü düşüncelere girmelerini istemediğimiz için sürekli dile getiriyoruz, inanın bizler de sıkıldık. Bu web sitesine yüklenen içerikler, içerik sahiplerinin ikinci, üçüncü şahıslar ile paylaştıkları fotoğraflardır. Herhangi bir alıkoyma, hack yapma işi ile bir işimiz yoktur. Zaten bize gönderilen içeriklerin bir çoğu da eski sevgili vakaları…

Bu Web Sitesinde Paylaşılan İfşa Kalkar mı?

Bunun gibi birçok soru alıyorduk zamanında… Ama maalesef bin kere açıklama yapsak da bazı takipçilerimiz ısrarla bu soru ile bizi kanser etmeye devam ediyor. Bu durum gerçekten canımızı çok sıkıyor. Tekrar ve sonkez söylüyoruz. Sitemizde İletişim butonu bulunmakta, oraya tıklayıp formu doldurduğunuz taktirde maximum 24 saat içerisinde web sitemizden ve veri tabanımızdan içerikleriniz tamamen siliniyor.

İfşa Nasıl Gönderebiliriz?

En çok gelen sorulardan bir tanesi de kesinlikle bu. Sitenizde ifşa yayınlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum diyorsanız yine iletişim butonu ile bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, yadi.sk – mail.ru gibi servislere içeriğinizi yükleyip iletişim formunu doldurarak link ile birlikte bize göndermek. Ardından içeriğiniz yayınlanır.

Şimdilik asıl hedefimiz, yeni açtığımız escobarvip isimli web sitemizin adını duyurmak. Günlük 10+ içerik paylaşımı olan, en güncel ve en iyi ifşa sitesi an itibari ile açılmıştır. Yorumlarınızı bekliyoruz. Bir sonra ki blog yazımızda hoşçakalın, kendinize iyi bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün